pixart megoldások

ACM Solution

ÜGYNÖKSÉG EGY KICSIT MÁSKÉNT…

Az ügynökségi site és arculat egy szponzorációs cégnek készült, ahol mikro vállalkozásoknak segítenek ismertségük rövid időn belűli öregbítésében. Mindezt online és offline médiumok felhasználásában.

Indítsuk be a gépezeted ...

weboldal készítés, webshoppolás...

Egy átgondolatlanúl felépített weboldal csak egy felesleges kiadás.

Nem hoz érdeklődőket, vásárlókat, így a hirdetésekre fordított pénz nem térül meg. Ahhoz hogy ez ne így legyen csupán egy jó stratégiára épített weboldalra van szükség.

1.Konzultáció és felmérés

Az előzetes megbeszéléskor felmérjük az igényeidet, majd a grafikusi és marketingesi szemléletben felvázoljuk, hogy mit és hogyan valósítsunk meg.

2.Kutatás és tervezés

Struktúrális, szükség esetén működő prototípussal, vázlatosan a weboldal kinézetének, ügyfélbejárás kialakításával tervet készítünk. Itt már elkészül a hirdetési stratégia is, hogy tudd majd mit hirdess, kinek és milyen kulcsszavakra fókuszálj. Kimondottan a cégedre szabva!

3.Grafikai tervezés

A kialakított vázlatokat felöltöztetjük a vállalkozás arculatához igazítva, szövegemegjelenéstől kezdve az utlsó pixelig.

4.Fejlesztés

A kialakított komplex tervek alapján elkészítjük a weboldalad. De igazából a fő attrakció a fejlesztés elött történik.

5.Betanítás

A folyamat végén megtanítjuk, hogyan fogod tudni egyedül is kezelni napi szinten a weboldaladat. Ezeket a rögzített felvételeket bármikor meg tudod nézni.