pixart megoldások

Fitparádé

3 TONNA, MARADHAT?…

A testépítő, fitness és erősportokat népszerüsítő rendezvények médiumokban megjelenő anyagainak tördelése, grafikai és nyomdai előkészítése volt a feladatom. A csapat aki mindezt felügyeli, szerkeszti már elért sok nemzetközi sikert, másik kiemelt őszi rendezvényük a SPORTFEST.

Indítsuk be a gépezeted ...

weboldal készítés, webshoppolás...

Egy átgondolatlanúl felépített weboldal csak egy felesleges kiadás.

Nem hoz érdeklődőket, vásárlókat, így a hirdetésekre fordított pénz nem térül meg. Ahhoz hogy ez ne így legyen csupán egy jó stratégiára épített weboldalra van szükség.

1.Konzultáció és felmérés

Az előzetes megbeszéléskor felmérjük az igényeidet, majd a grafikusi és marketingesi szemléletben felvázoljuk, hogy mit és hogyan valósítsunk meg.

2.Kutatás és tervezés

Struktúrális, szükség esetén működő prototípussal, vázlatosan a weboldal kinézetének, ügyfélbejárás kialakításával tervet készítünk. Itt már elkészül a hirdetési stratégia is, hogy tudd majd mit hirdess, kinek és milyen kulcsszavakra fókuszálj. Kimondottan a cégedre szabva!

3.Grafikai tervezés

A kialakított vázlatokat felöltöztetjük a vállalkozás arculatához igazítva, szövegemegjelenéstől kezdve az utlsó pixelig.

4.Fejlesztés

A kialakított komplex tervek alapján elkészítjük a weboldalad. De igazából a fő attrakció a fejlesztés elött történik.

5.Betanítás

A folyamat végén megtanítjuk, hogyan fogod tudni egyedül is kezelni napi szinten a weboldaladat. Ezeket a rögzített felvételeket bármikor meg tudod nézni.