Hatékony és gyors weboldal fejlesztés ...

Minőség, Megbízhatóság, Szakértelem
Egy átgondolatlanúl felépített weboldal csak egy felesleges kiadás …

Nem hoz érdeklődőket, vásárlókat a honlap, így a hirdetésekre fordított pénz nem térül meg. Ahhoz hogy ez ne így legyen csupán egy jó stratégiára épített weboldalra van szükség. Na meg persze ránk …
Nem csak egy fejlesztő csapat vagyunk … a bűvészkedésünkkel élményt adunk a vevőidnek, neked pedig pénzt keresünk az új megjelenéseddel.

Egy alternatíva a gyors ügyfélszerzésre …

Fejlesztettünk egy úgynevezett „fogd és vidd” honlap sablont, kifejezetten szolgáltató és tanácsadó cégek számára. Marketing és SEO optimalizálásra van szabva, többszörösen tesztelt és folyamatosan fejlesztett séma. Amit természetesen teljes mértékig a vállalkozásodra szabunk az első pixeltől kezdve az utolsó betűig.

Mikéntek és hogyanok ...

Pixart.hu - 1
Ugyanúgy csináljuk, mint más ...
1.Konzultáció és felmérés

Az előzetes megbeszéléskor felmérjük az igényeidet, majd a grafikusi és marketingesi szemléletben felvázoljuk, hogy mit és hogyan valósítsunk meg.

2.Kutatás és tervezés

Struktúrális, szükség esetén működő prototípussal, vázlatosan a weboldal kinézetének, ügyfélbejárás kialakításával tervet készítünk. Itt már elkészül a hirdetési stratégia is, hogy tudd majd mit hirdess, kinek és milyen kulcsszavakra fókuszálj. Kimondottan a cégedre szabva!

3.Grafikai tervezés

A kialakított vázlatokat felöltöztetjük a vállalkozás arculatához igazítva, szövegemegjelenéstől kezdve az utlsó pixelig.

4.Fejlesztés

A kialakított komplex tervek alapján elkészítjük a weboldalad. De igazából a fő attrakció a fejlesztés elött történik.

5.Betanítás

A folyamat végén megtanítjuk, hogyan fogod tudni egyedül is kezelni napi szinten a weboldaladat. Ezeket a rögzített felvételeket bármikor meg tudod nézni.

Pixart.hu - 2

Ugyanazt ígérjük, mint más ...

Gyors - Megbízható - Felhasználóbarát - Mobilbarát - Kereső és Google barát - Könnyen kezelhető - oktatatással támogatott weboldal

Pixart.hu - 3

Csak mi úgy csináljuk, hogy ...

Nincsenek korlátok a fejlesztésben - Látogató, végfelhasználói oldalról közelítünk a feladathoz - Beletesszük közel 15 évnyi webfejlesztői tudásunkat

Dolgozzunk együtt!

Lenyűgöző innovatív megjelenés, modern keretrendszer, mobilbarát kialakítás. Válaszd a jövőt, ami élményt és biztonságot ad.

Beépített marketing eszközök és weboldal analitika, elégedettségi garancia

Milyen is egy modern honlap ...

Reszponzív

A modern honlapkészítés egyik alapja a reszponzívitás, a kijelző méretéhez illeszkedő megjelenés, hisz napjainkban zsebórától a toronyórán át mindenen tökéletesen kell megjelenni.

Gyors

A gyors betöltés még mobil internetnél is fontos szempont, hisz a látogatói élményen túl a keresőoptimalizálás (SEO) terén is fontos elem.

Keresőbarát

A gyors betöltés és a SEO kéz a kézben jár. Elengedhetetlen követelmény, mert ha nem vagyunk a keresőben megtalálhatóak, az jelentős hátrányt jelent.

Tartalmi célzottságú

A tartalom az, amiért a látogató érkezik. Egy feladatra kell, hogy fókuszáljon egy weboldal, amit a tartalommal lehet erősíteni, így lesz igazán hatékony a honlap.

Élményt biztosít

Egy jól felépített honlap alapja az UX, ami hat a látogatóra. Ha szeret a látogató nézelődni, informálódni, böngészni a honlapon, akkor az a konverzión is megmutatkozik, csak nő, csak nő ...!

Törvényes

A szigorú adatvédelmi feltételeknek és az Európai Únió, továbbá a kormány által hozott törvényi előírásoknak, szabályozásnak minden honlapnak meg kell felelnie. Ennek hiányában bírságolható, megbüntethető a tulajdonos.

Biztonságos

Az egész nem ér semmit, ha a látogatóid nincsenek biztonságban, hisz halad az internet a látogatók adatainak biztonsága felé. Egy jó honlap megvédi a benne tárolt adatokat.

Mindenkiben felmerülnek a kérdések ...

Ha bármilyen egyéb kérdés felmerül a szolgáltatásokkal kapcsolatban, legyél jó mosópor és ne habozz ...
?Mennyibe kerül egy weboldal?

Ez nagyban függ attól, az igényfelmérés során kialakuljon az elképzelés és a kialakításhoz szükséges tartalmi oldalak és funkciók. Ezt követően tudunk adni pontos árajánlatot a számodra. Hogy kalkulálni lehessen, egy átlagos bonyolultságú weboldal ára 200.000 - 300.000,- Ft. Ehhez pedig ajándékba adjuk a vállalkozásod hirdetéséhez szükséges anyagokat, az ügyfél variánsokat, a CTA gombokat, a funnel terveket és stratégiát.

?Mennyi idő alatt készül el a weboldal?

Ez nagymértékben függ az első megbeszélésen felmért igényeiktől, de általában átlagosan 10 munkanappal tervezhető.

?Mivel készítitek az oldalakat?

A weboldalakat és a webáruházakat minden esetben a nyílt forráskódú WordPress CMS-ben készítjük a legmodernebb eszközökkel. Ennek köszönhetően könnyen tudunk integrálni bármilyen rendszert a weboldaladba és könnyen tudunk végrehajtani bármilyen módosításokat a későbbiekben.

?Mit tartalmaz a 3 hónap weboldal karbantratás?

A weboldalról 24 óránként készítünk biztonsági mentést, valamint folyamatosan frissítjük az összes kiegészítő elemet.

?Mit nyújt az elégedettségi garancia?

Csak akkor adjuk át a weboldaladat, amikor teljesen elégedett vagy vele, minden tekintetben. A módosítási lehetőségek ebben a státuszban díjmentesek.

?Mikor kell fizetnem?

A fizetés minden esetben két részletben történik. Az első részlet a szerződés kötés után és a munka megkezdése előtt történik. Ez a teljes összeg 60%-a. A maradék 40%-ot pedig a weboldal átadása után kell kifizetned.

Marketing start

Céget, szolgáltatást, személyes márkát, termékeket bemutató weboldal, felhasználóbarát, keresőoptimalizált struktúrával, arculathoz igazítva.

Azok számára tökéletes választás, akik egy techikailag minőségi, korszerű weboldalt szeretnének vállalkozásuknak. A kialakított és beépített marketing rendszerrel azonnali értékesítés, ügyfélszerzés indítható.

269.900 ,-
 • UX/UI kialakítása
 • Működő prototípus készítés
 • Weboldal programozása
 • Weboldal reszponzív kialakítás
 • Felhasználóbarát szerkezet
 • Analitikai rendszerek bekötése
 • 3 hónap karbantartás
 • Generáló oldalak
 • E-mail marketing rendszer
 • Bemutatkozó e-mail sorozat

Online start

Céget, szolgáltatást, személyes márkát bemutató weboldal, felhasználóbarát, keresőoptimalizált struktúrával, arculathoz igazítva.

Azok számára tökéletes választás, akik egy techikailag minőségi, korszerű weboldalt szeretnének vállalkozásuknak, látogatói élményt támogató felépítéssel és funkciókkal.

189.000 ,-
 • UX/UI kialakítása
 • Működő prototípus készítés
 • Weboldal programozása
 • Weboldal reszponzív kialakítás
 • Felhasználóbarát szerkezet
 • Analitikai rendszerek bekötése
 • 3 hónap karbantartás
 • Generáló oldalak
 • E-mail marketing rendszer
 • Bemutatkozó e-mail sorozat

Árajánlat kérés, érdeklődés

A kapcsolatfelvétel jellege jellege? *

Hozzájárulok, hogy a PixArt Team a fenti adatlapon általam megadott személyes adataimat és elérhetőségeimet az üzenetem megválaszolása céljából kezelje. Kijelentem, hogy az adatkezelési tájékoztatót elolvastam és megértettem, a hozzájárulásomat önként és megfelelő tájékoztatás után adtam, és megértettem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom. Kijelentem, hogy fentebb, az adatlapon megadott adataim valósak.